Over Klink

Klink Bekistingen B.V. is gevestigd in Hasselt (Ov) en heeft hier de beschikking over eigen productie- / assemblagehallen en een groot opslagterrein. Op deze locatie worden de stalen wand- & tunnelbekisting, gietbouw-beveiliging en aanvullende onderdelen project-gereed gemaakt voor gietbouw-projecten door heel Nederland. Ook kan de klant gebruik maken van het opslagterrein voor opslag en beheer van eigen stalen bekisting en/of beveiliging.

De gekwalificeerde Serviceafdeling van Klink Bekistingen draagt zorg voor instructie en af- en demontage van de onderdelen op de bouwplaats. Klink biedt deze bekistingen, gietbouw-beveiliging en aanverwante zaken aan tegen marktconforme en concurrerende prijzen. Indien gewenst kan Klink Bekistingen de klant volledig “ontzorgen” door met gespecialiseerde aannemers de uitvoering van de complete ruwbouw te verzorgen.

Sterke punten van Klink Bekistingen

  • Het meedenken met de klant in alle fases van het ruwbouw-proces (van VO-fase t/m uitvoering).
  • Het uitdenken van innovatieve bekistings- en beveiligingsoplossingen voor gietbouw-projecten.
  • Het op efficiënte wijze beheren, opslaan en onderhouden van de stalen wand- en tunnelbekisting en gietbouw-beveiliging van klanten.
  • Eigen productie- / assemblagehallen en opslagterrein met zelfs mogelijkheden voor transport over water.
  • Ruime kennis en ervaring voor het verzorgen van advies, prijsvorming, engineering en voorbereiding van gietbouwprojecten.
  • Ervaren Serviceafdeling voor instructie, af- en demontage van de bekisting en beveiliging op de bouwplaats.
  • Betrouwbare partners / relaties voor de uitvoering van de complete ruwbouw.

Kwaliteit

Bij de bekistingen en beveiligingen van Klink Bekistingen staat de kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en veiligheid voorop. Door de jarenlange praktijkervaring van de medewerkers van Klink Bekistingen zijn zij continue in staat om in te spelen op vragen van de klant en te innoveren.

Klink Bekistingen zoekt voortdurend naar oplossingen die de functionaliteit, het rendement en de effectiviteit van ons materieel verbeteren. De bekisting en beveiliging van Klink Bekistingen is volledig geënt op het huidige bouwbesluit en bij ontwikkelingen worden verbeteringen in overleg met de klanten (gebruikers) doorgevoerd. Ook Arbo-technische zaken worden hierin meegenomen waardoor de fysieke belasting zoveel mogelijk wordt terug gedrongen.

Service

Vanaf het moment van uw offerteaanvraag denken de specialisten van Klink Bekistingen met u mee. Ook zijn zij, door hun jarenlange ervaring, in staat om innovatieve oplossingen aan te dragen. Bij de levering van de stalen bekisting, gietbouw-beveiliging, etc. krijgt u duidelijke instructies en handleidingen waarin het werken met de geleverde onderdelen stap voor stap wordt uitgelegd.

De medewerkers van de Serviceafdeling van Klink bekistingen zijn bij de levering van het materieel op de bouwplaats aanwezig en stellen, met de medewerkers van de klant, de bekisting op voor de eerste stort. Ook geven zij op de bouwplaats instructies en aanwijzingen om goed te kunnen werken met het materieel. Vanaf deze eerste stort kan de aannemer zelfstandig verder werken met de bekisting, beveiliging, etc.

Tijdens het gehele gietbouw-proces staan de onze specialisten u bij, zodat bij eventuele calamiteiten, vertragingen tot een minimum worden beperkt.