Wandbekisting KW15

De wandbekisting KW15 van Klink Bekistingen is een modulair systeem wat is opgebouwd uit standaard elementen welke gekoppeld kunnen worden tot de voor het bouwproject benodigde lengtes. De standaard wandbekisting kan, indien noodzakelijk worden verhoogd met opzetstukken.

De opbouw van de bekisting maakt het mogelijk om grote hoeveelheden bekisting (ongeveer 200 m2) per vracht te transporteren. Zo blijven de transportkosten tot een minimum beperkt.

Wandbekisting KW15

De wandbekisting wordt volledig project-gereed gemaakt in de productie- / assemblagehallen van Klink Bekistingen voordat deze op de bouwplaats wordt afgeleverd. Na montage en instructie op de bouwplaats, door de gekwalificeerde Serviceafdeling van Klink Bekistingen, is de bekisting dus gereed voor gebruik (behoudens eventuele programmatie welke moet worden aangebracht door de installateurs).

De hijselementen van de bekisting zijn eenvoudig te koppelen met 5 sneldraai-bouten. De wandbekisting is standaard voorzien van stelvijzels en –spanten en kan zonder verdere hulpschoren worden gebruikt. Gereedschap voor het stellen wordt bijgeleverd. De beide panelen van de wandbekisting worden onderling gekoppeld met centerpennen. Hierdoor ontstaat een dusdanig stijf geheel dat, bij de juiste stortsnelheid, vervorming niet plaats vindt en de betonwanden ruimschoots voldoen aan de daarvoor geldende eisen.

Na afloop van het gietbouw-project wordt de wandbekisting weer door de Serviceafdeling van Klink Bekistingen gedemonteerd, geladen en afgevoerd.

Met de gebruiksvriendelijke wandbekisting KW15 van Klink Bekistingen is eenvoudig te werken en bespaart u tijd ten opzichte van traditionele bouwsystemen!

Technische specificaties:

standaard elementlengtes l= 600, 1200, 2400, 3600 en 4800 mm.
standaard hoogte h= 3050 mm.
standaard verhoging (opzetstuk) h= 300, 600 en 900 mm.
maximale hijslengte l= 14400 mm.